Zakelijk betaalverzoek

In deze tijden, waarin we steeds minder contant geld bij ons hebben, willen we eigenlijk alles digitaal kunnen regelen. We willen niet meer met onze omzet naar de bank lopen of over straat moeten. Dat is ook de reden dat steeds meer retailers gebruik maken van de diverse pin-mogelijkheden. Maar voor andere ondernemers is die mogelijkheid er vaak nog niet. Of toch wel? Je kunt tegenwoordig een zakelijk betaalverzoek versturen. Dat werkt heel eenvoudig en wordt gekoppeld aan je bank en aan je administratie. Dit scheelt je veel tijd en dus ook veel geld.

Een zakelijk betaalverzoek verstuur je zelf

En dat kan je op diverse manieren doen. Via mail, Whatsapp of via een QR-code zorg je ervoor dat je klant weet dat jij op een betaling wacht. De klant klikt op de link of scant de QR-code en komt direct in een beveiligde bankomgeving terecht. De betaling kan zo in een paar minuten geregeld worden. Geen facturen meer die op een stapel belanden en vergeten worden. Een zakelijk betaalverzoek is heel direct, maar zonder opdringerig te zijn. Je klanten zullen het zeker waarderen en daardoor sneller tot betaling overgaan.

Niet alleen voor business to business

Een zakelijk betaalverzoek kan ook ingezet worden voor het betalen van het lidmaatschap voor diverse verenigingen en voor buitenschoolse activiteiten. Je kunt je complete ledenbestand of alle ouders van alle kinderen in één keer uploaden in het systeem en ze allemaal tegelijk een zakelijk betaalverzoek sturen. Alle betalingen worden snel bijgewerkt in een overzicht, zo hou je het voor jezelf ook overzichtelijk. Je moet wel betalen voor deze service, maar het is de kosten meer dan waard. En je betaalt pas op het moment dat er een geslaagde betaling heeft plaatsgevonden. Je hoeft geen abonnement af te sluiten of vooraf te betalen. En dat is ook wel weer een fijn idee. Het kost je dus pas iets op het moment dat jij je geld binnen hebt. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om deze bedragen mee te nemen in het verzoek dat je stuurt.
Zakelijk betaalverzoek

Snellere betaling, sneller verder kunnen

Doordat de betaalomgeving van dit zakelijke betaalverzoek gewoon de eigen bank is, zullen mensen eerder betalen dan wanneer ze moeite moeten doen om in te loggen op hun bank. Hierdoor zal jij je geld eerder ontvangen en kun je dus met een goed gevoel weer door naar je volgende klus. Het account is gratis en je hoeft dus niets te betalen als jij geen betalingen ontvangt.

Geef een reactie