Windows 10 licentie

Het programma Windows 10 kopen stelt je voor een aantal belangrijke keuzes. Je kunt uiteraard niet meer om dit programma heen, maar verdiep je even goed in Windows 10 voor je tot aanschaf van een Windows 10 licentie overgaat. Het programma Windows 10 is een belangrijk besturingssysteem voor je computer. Een Windows 10 licentie kun je tegenwoordig makkelijk online kopen. Dat kan je ook veel geld besparen. Maar denk zelf even goed na over wat je wilt. Wil je bijvoorbeeld Windows 10 Home of Windows 10 Pro. Je zult begrijpen dat het eerste Windows 10 programma meer dan voldoende is voor de gemiddelde thuisgebruiker. Maar gebruik je je laptop voor je bedrijf dan heb je misschien behoefte aan meer functies zoals bijvoorbeeld een bitlocker waarmee je gegevens kan versleutelen  of de Microsoft Update for Business waarmee je via de cloud een update kunt uitvoeren. Hoe dan ook biedt een Windows 10 licentie je veel voordelen.

Windows 10 licentie: het besturingssysteem

Microsoft Windows kwam in 2014 met Windows 10. Inmiddels is bekend dat de vorige versie, Windows 7, vanaf 2020 niet meer geüpdatet zal worden. Het is dus raadzaam zo snel mogelijk een Windows 10 licentie aan te schaffen want dit wordt het besturingssysteem. Windows 10 online kopen is nu erg makkelijk. Omdat je ook geen dure dvd aanschaft scheelt dit in prijs. Je koopt namelijk een Windows 10 key. Je maakt dan je eigen installatie dvd door middel van de Windows 10 tool. Door op deze manier aan de slag te gaan, bespaar je zo’n 100 euro. De moeite waard dus om te bekijken of dit voor jou de manier is om dit nieuwe besturingsprogramma aan te passen.

Even wennen, maar erg prettig

Ik heb zelfs sinds kort Windows 10. Eerlijk is eerlijk, ik moest echt even wennen. Na vele jaren Windows 7 ziet dit programma er echt heel anders uit. Maar eenmaal gewend kun je niet ontkennen dat het gebruikersgemak groot is. Nu zou ik niet meer terug willen naar mijn oude programma. Online Windows 10 kopen is echt een uitkomst. Natuurlijk moet je even goed uitzoeken hoe het werkt, maar als je het door hebt dan bespaar je veel geld. Met behulp van een wat meer technische vriend kwam ik er goed uit. Het installeren ging goed en zoals gezegd ben ik alweer een tijdje aan het werk met dit programma. Ik schrijf veel en zit ook veel op internet en het is allemaal makkelijk en snel. daarnaast heeft het programma nog een paar handige verbeteringen. Dus ga voor Windows 10. Het is de toekomst!

Geef een reactie