De badkamer is een plek voor verzorging maar ook een plek om tot rust te komen. Wanneer je een huis koopt, wil je de badkamer net zo eigen maken als de rest van het huis. Een badkamer kan zijn eigen stijl hebben maar kan ook aansluiten bij de rest van de woning. In ieder geval zijn er genoeg opties om jouw badkamer om te toveren tot een droombadkamer. Uiteindelijk gaat het erom dat jouw badkamer een persoonlijke touch krijgt en aansluit bij jouw wensen. Om je wat inspiratie op te doen hebben wij 4 badkamerstijlen opgeschreven. 

Betonlook

Steeds vaker kiezen mensen voor een industriële look door het gehele huis. Beton gegoten vloeren of een betonlook vloer van laminaat is de laatste jaren steeds vaker in trek. Met zwarte metalen afwerkingen en soms zelfs een echte industriële look door middel van roest op het staal kun jij een echte stoere look creëren. Doordat de betonlook overwegend grijs bevat is het goed te combineren met donkere kleuren als zwart en bruin. Door materialen als hout te gebruiken kun je een warme, uitnodigende badkamer maken. 

Een echte design badkamer

Houd je van luxe en een moderne uitstraling? Dan is een design badkamer echt iets voor jou. Veel gouden tinten, zwevende meubels en strak afgewerkte randen zorgen voor een moderne look. Luxe sanitair als een stoomcabine en een bubbelbad zijn echte aanraders als jij van comfort houd. Benieuwd wat er mogelijk is? Kijk anders even op www.douche.concurrent.be voor vrijstaande badden en douchecabines met meerdere functies. 

Landelijke stijl

Houd je van warme kleuren en veel hout? Kies dan voor een landelijke stijl badkamer. Landelijke stijl is al jaren populair en komt steeds vaker terug. Met het gebruik van de juiste materialen kun jij een unieke badkamer creëren als geen ander. Maak gebruik van houten accessoires en fleur de badkamer geheel op naar eigen smaak. 

Wit-Zwart

Een badkamer geheel in wit en zwart is ontzettend gaaf. Overwegend wit met zwarte accenten geeft een strak design waar je trots op kan zijn. Zo kun je een badkamer maken die geheel afwijkend bij de rest van de woning en uniek is. Kies eens voor een zwart toilet in plaats van een wit toilet en zie wat een verschil dit kan maken in jouw badkamer. Wil je meer inspiratie opdoen voor het toilet, urinoir of toiletbrillen kijk dan op www.douche.concurrent.be toilet voor de laatste trends en mogelijkheden voor jouw badkamer.

Geef een reactie