LED paneel 60x60 kopen

Een nieuwe start, in een nieuw kantoor. Het is een erg nieuw maar leuk moment voor ondernemers. Dit is de kans om een ruimte te creëren die gaat helpen om het beste uit je bedrijf te halen. Er zijn veel dingen om mee te nemen in het proces naar een nieuw kantoor. Een van de leukste delen van het proces, vind ik persoonlijk het zoeken naar inspiratie en ideeën voor de inrichting van het interieur. Er zijn veel manieren om dit te doen, bijvoorbeeld door het gebruik van pinterest, folders of instagram pagina’s. Ik heb zelf al een beetje onderzoek naar inspiratie gedaan en er zijn een paar dingen die ikzelf inspirerend vond.

Uitstraling van het kantoor als geheel

Een trend van de afgelopen tijd zijn de zwarte stalen glazen deuren. Dit geeft een sterk en chique uitstraling en laat ruimte over om andere accessoires in kleur toe te voegen. Daarnaast geeft het glas in de deuren een open uitstraling, wat ook transparantie uitstraalt, doordat iedereen kan zien wat er in de ruimtes van het kantoor gebeurt. Daarnaast is het licht wat gebruikt wordt van belang. Er zijn verschillende mooie manieren om het licht aangenaam, maar op een afgewerkte en strakke manier af te werken. Er is een goede oplossing hiervoor: een LED paneel 60×60 kopen. Dit soort panelen vallen mooi samen in het interieur en geven een luxe en strakke uitstraling. Precies de rust die je dus zoekt in een kantoor.

Keukentje

Een belangrijk onderdeel wat bijdraagt aan pauzes en eventueel ontvangst van klanten, is de keuken. De benodigde machines zijn nodig die werknemers of de ondernemer zelf nodig hebben tijdens werkdagen. Een voorbeeld hiervan is een koffiemachine, die naar ieder zijn wens voldoet en genoeg cafeïne vrije drankjes kan maken. Ook een goede plek waar ieder zijn eten kan klaarmaken bevordert gemak en maakt de pauze nog aangenamer. Daarnaast is het goed om bij de keuken een plek te hebben waar iedereen samen kan komen, zodat de band tussen de mensen op kantoor beter kan worden en er genoeg communicatie plaatsvindt over een hele dag.

Vergaderruimte/ontvangstruimte 

Voor het ontvangen van klanten en het houden van vergaderingen is er een mooie ruime kamer nodig met veel comfort. Er zijn veel mogelijkheden wat betreft inrichting, maar rustige kleuren en lekkere comfortabele stoelen en een goede tafel zijn essentieel. Ook is het belangrijk dat de technologie en schermen werken naar behoren en de algehele sfeer van de kamer aangenaam is. Een vaas bloemen of mooie groene plant kan de kamer ook nog wat tot leven brengen.

Zelf ook inspiratie zoeken?

Het is aan te raden als je zelf voor inspiratie opdoet, deze onderdelen van hierboven mee te nemen. Daarna zou je uiteraard ook in detail kunnen kijken naar stoelen, kussens en accessoires voor het hele kantoor. Inspiratie kan opgedaan worden op sociale media, pinterest, folders, boeken en foto’s. Het belangrijkste blijft dat het kantoor een ruimte wordt waar je als ondernemer het beste uit jezelf en je werknemers kunt halen. Inspiratie opdoen is dus belangrijk en essentieel!

Geef een antwoord