Givenchy

Onze oufit, we zijn er elke dag weer opnieuw zoet mee. Waarschijnlijk heb jij een kledingkast vol hangen met modeitems. Waarschijnlijk van een aantal verschillende merken en ontwerpers. Maar tussen al deze kleding hangen vaak een paar items die toch wel echt je favoriet zijn. Deze items kunnen namelijk overal mee gematcht worden zoals die ene fijne jeans of comfortabele hoody. In dit blog een aantal items die je aan dit rijtje favo items kunt toevoegen.

Ga voor basic

Het fijne van een basic mode item is dat het bijna overal bij te matchen is. Denk bijvoorbeeld maar aan een goed zittende jeans of een simpel shirt. Maar wat zijn basic mode items nu eigenlijk precies? We noemen een mode item een basic mode item als het een egale kleur heeft. Met name zwarte en witte kledingstukken zijn favoriet als we het hebben over basic mode items. De kleuren zwart en wit kunnen namelijk met alle andere kleuren worden gecombineerd. Zo staan zwart en grijs bijvoorbeeld goed bij elkaar maar ook zwart en geel, zwart en rood, zwart en groen en zelfs zwart en wit. Voor wit geldt dit eigenlijk hetzelfde. De kleuren wit en blauw combineren erg goed maar ook wit en een felle kleur, wit en denim en ook wit en wit. Met een wit of zwart kledingstuk zit je dus eigenlijk altijd goed.

Givenchy

Een merk dat voornamelijk basic mode items in zijn collectie heeft opgenomen is Givenchy. Dit merk draagt met hun kleding casual chic uit en dat is te zien. De collectie wordt voornamelijk gekenmerkt door zwarte basic kledingstukken. De kledingstukken zoals shirt en vesten zijn soms voorzien van een opdruk van bijvoorbeeld het merk of iets anders. Vaak gebeurt dit in het wit. Een ontzettend leuk contract en de kleuren zijn overal goed bij te combineren. Dit maakt dat kleding uit de collectie van Givenchy perfect is voor iedere outfit.

En nog vele andere merken

Natuurlijk is Givenchy niet het enige merk dat basis kledingstukken in de collectie heeft opgenomen maar dit is wel een merk dat erom bekend is. Bijna alle merken hebben wel basic kledingstukken in hun collectie opgenomen. Het hangt natuurlijk helemaal af van je budget en je smaak voor welk merk jij kiest. Tip: Ben je op zoek naar meerdere basic items van hetzelfde merk of zelfs de zelfde serie? Sommige merken hebben multipacks waar er 2 of zelfs 3 dezelfde stukken in een verpakking zit. Een soort van 2 voor de prijs van 1.

Geef een antwoord